MAASGOUW – Een boeiend bedrijfsbezoek én een smakelijke netwerkavond. Dat zijn de twee hoofdingrediënten van het Ondernemerstreffen 2017. Op 3 november zijn ondernemers uit Maasgouw en omstreken welkom bij Helwegen & Peters Groep en Anytime Fitness Maasgouw en café-restaurant ’t Veerhuis in Wessem voor hét jaarlijks ondernemersevent van de Maasgouwondernemers.

Zorgondernemer Jan Peters is gastheer tijdens het eerste gedeelte van het ondernemerstreffen. Bij Anytime Fitness in Panheel verzorgt Jan een interessante presentatie over Helwegen & Peters Groep en Anytime Fitness Maasgouw. Met zijn bedrijven zoekt Jan altijd naar verbinding. Tussen de verschillende zorgdisciplines, maar ook tussen zijn en andere bedrijven en initiatieven onderling. Jan Peters vindt dat zorg laagdrempelig, dichtbij en voor iedereen bereikbaar moet zijn. Hij laat zien hoe hij zijn visie in de praktijk brengt. Ook vertelt hij hoe hij als zorgondernemer wil voorkomen dat mensen ziek worden door ze in letterlijk beweging te houden.

Jonge ondernemer
Bram Smeets is een voorbeeld van een jonge ondernemer die in Maasgouw aan de weg timmert. Sinds 2013 runt hij zijn zaak aan de Maas in Wessem. ’t Veerhuis ontwikkelde zich tot een veelzijdig horecabedrijf waar altijd wat te doen is. Liefhebbers van het goede leven weten het restaurant, het pas nieuwe eetcafé, het gezellige café en het grote terras aan het water goed te vinden. Tijdens het Ondernemerstreffen verzorgt Bram in ’t Veerhuis een walking dinner en de afsluitende netwerkborrel.

Maasgouwondernemers
Voorzitter Karin Keijzer van Maasgouwondernemers: ‘We organiseren het hele jaar door bijeenkomsten voor ondernemers. Een keer per jaar doen we een bedrijfsbezoek dat we combineren met een informeel samenzijn. Dit jaar maak je tijdens het Ondernemerstreffen kennis met twee mooie bedrijven van onze leden. Ook niet-leden zijn op 3 november van harte welkom.’

Opgeven voor het Ondernemerstreffen kan via info@maasgouwondernemers.nl. Niet-leden betalen 25 euro voor de hele avond. Kijk voor het programma en meer info op www.maasgouwondernemers.nl