De Kempen
In het najaar van 2017, bij de afronding van de werkzaamheden, wordt de fietsroute definitief in rood asfalt uitgevoerd.

WEERT – Op bedrijventerrein De Kempen wordt de infrastructuur rondom het distributiecentrum van Lidl aangepast, omdat het distributiecentrum gaat uitbreiden. Het bestaande fietspad aan de Singelvenweg ligt op het terrein dat door Lidl is aangekocht en wordt daarom afgesloten vanaf donderdag 27 juli.

Het betreft het deel tussen het tunneltje onder het spoor aan De Voorste Singel / Oude Graaf en het fietspad aan de Suffolkweg Zuid (zie de rode lijn in de kaart hieronder). De nieuwe route voor fietsers loopt dan vanaf het tunneltje via de Oude Graaf richting de Suffolkweg Zuid (zie de groene lijn in de kaart hieronder). Hier wordt een nieuwe aansluiting gemaakt van het fietspad op de Suffolkweg.

Werkzaamheden
De fietsroute heeft tijdens de werkzaamheden een tijdelijk karakter. In het najaar van 2017, bij de afronding van de werkzaamheden, wordt de fietsroute definitief in rood asfalt uitgevoerd.