De beste starter én het beste bedrijf van Leudal. Daarnaar is de organisatie van de Groeibriljant én de Ondernemersprijs Leudal 2017 op zoek. De nominatie voor beide prijzen is vanaf nu geopend.

De Groeibriljant die tijdens de Jonge Bedrijvendag wordt uitgereikt is dé prijs voor jonge, veelbelovende bedrijven. De Ondernemersprijs Leudal wordt uitgereikt aan ervaren ondernemers die vaak al de nodige jaren op de teller hebben staan. Door startende én ervaren ondernemers tijdens één evenement te presenteren, maken we het voor beide partijen interessanter. Startende ondernemers krijgen een groter podium. Voor de genomineerden voor de ondernemersprijs wordt het nog spannender omdat zij meer aan elkaar gewaagd zijn. Op 29 maart staan er daarom twee winnaars van de Groeibriljant én drie genomineerden voor de Ondernemersprijs Leudal 2017 op het podium van de Bombardon in Heythuysen. En alle vijf zijn ze in de race voor de Rabo Publieksprijs.

De Groeibriljant
Als kandidaat voor de Groeibriljant hoef je maar aan twee criteria te voldoen: je bedrijf mag maximaal 5 jaar oud zijn én het moet gevestigd zijn in de Gemeente Leudal. Uit de aanmeldingen worden maximaal 5 bedrijven genomineerd. Een onafhankelijke jury beoordeelt je voor de juryprijs. Daarnaast ding je tijdens de Jonge Bedrijven Dag en op de Ondernemersprijs Leudal mee voor de publieksprijs.

De Ondernemersprijs Leudal 2017
The Next Level! Dat is het thema van Ondernemersprijs Leudal 2017. Hoe til jij je bedrijf naar het volgende niveau? Door innovatie? Verduurzaming? Uitbreiding van je team of groei van je bedrijf? Door je assortiment of je dienstverlening aan te passen? Online kansen te pakken? Er zijn veel manieren om The Next Level te bereiken. Ken jij of heb jij een bedrijf dat de afgelopen periode met succes aan The Next Level heeft gewerkt? Meld het dan aan voor deelname aan de Ondernemersprijs Leudal 2017.

Nomineren
Kandidaten voor de Groeibriljant meld je aan via www.businesscentrumleudal.nl. Aanmelden voor de Ondernemersprijs Leudal 2017 kan via www.ondernemersprijsleudal.nl – nomineren. Aangemelde kandidaten ontvangen een inschrijfformulier.

Voor de agenda
De Jonge Bedrijven Dag staat dit jaar gepland op woensdag 15 maart 2017 (aanvang: 14.00 uur). De Ondernemersprijs Leudal wordt uitgereikt op woensdagavond 29 maart 2017.