Als coöperatieve bank kent de Rabobank als geen ander de kracht van samenwerken. Daarom wil Rabobank Weerterland en Cranendonck een prijs toekennen aan bedrijven die samenwerken. Bedrijven die op een bijzondere, innovatieve of zeer effectieve manier een verbinding zijn aangegaan, verdienen de Verbindingsprijs. De winnaar van de Rabobank Verbindingsprijs 2016 is SlimInICT.

SlimInICT uit Kelpen Oler is sociaal entrepreneur bij uitstek. SlimInICT! helpt mensen zich optimaal te ontwikkelen op het gebied van ICT. Bovendien slaat het bedrijf een brug tussen werkzoekende en werkgever, met name voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een goede opleiding en begeleiding gecombineerd met een groot netwerk zorgen voor een succesvolle aanpak. Directeur Fabian Leijten is blij verrast met de nominatie die hij ziet als een compliment aan het hele team.