De zes genomineerden voor de Konnekt’os MVO-prijs Midden-Limburg 2016-2017 zijn bekend. Wie van hen mag zich de komende twee jaar de meest Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van Midden-Limburg noemen? Wie wint de strijd om de titel? Het wordt een nek-aan-nek-race. En het publiek mag stemmen! Dat kan vanaf woensdag 12 oktober via de stembutton op www.konnektos.nl of www.mvoprijs.nl.

Publieksstemming
Op 23 november reikt Rianne Donders, burgemeester van Roermond, de MVO-prijs uit tijdens het Konnekt’os Najaarsevent bij Brasserie-Hotel Antje van de Statie in Weert. Het thema van dit event is ‘Ondernemen is topsport’ en de duurzaamste topsporter neemt dan ook de prijs in ontvangst. De afgelopen maanden konden ondernemers uit Midden-Limburg en Cranendonck zich aanmelden voor de Konnekt’os MVO-prijs. Inmiddels riep de gerenommeerde jury de zes beste deelnemers uit. Zij gaan nu via een online stemcampagne de strijd met elkaar aan voor een finaleplek!

Genomineerden
De zes genomineerden waarop gestemd kan worden zijn (in alfabetische volgorde):
• Brasserie-Hotel Antje van de Statie; Weert
• Happy Ei; Nederweert
• Kersten Hulpmiddelenspecialist; Roermond
• Medicura medische hulpmiddelenservice; Nederweert
• Stichting Wonen Limburg; Roermond
• Tonnaer, meer dan drukkers; Kelpen Oler

Stemmen
Het publiek kan stemmen van woensdag 12 oktober tot en met maandag 31 oktober 2016. Iedereen mag stemmen, dus ook mensen buiten de regio! De publieksstemmen bepalen voor 50% welke van de zes bedrijven doordringen tot de finale. De andere helft is opnieuw ter beoordeling aan de jury. Let op: er kan slechts éénmaal per IP-adres worden gestemd.

De genomineerde ondernemers laten zien hoe zij zich onderscheiden op het gebied van duurzaam ondernemen. Op www.mvoprijs.nl is meer informatie te vinden over de genomineerden. Daar (of via de stembutton op www.konnektos.nl) kan het publiek stemmen. Nadat de publieksstemming op 1 november is afgesloten, komt de jury opnieuw bij elkaar om vast te stellen wie de drie finalisten zijn. De jury brengt bij deze drie finalisten een bedrijfsbezoek en tijdens de spannende finale op 23 november wordt dus de winnaar bekend gemaakt.

Konnekt’os lanceert de MVO-prijs om bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen in de schijnwerpers te zetten en MVO bij het MKB in Midden-Limburg en Cranendonck te stimuleren door middel van het zichtbaar maken van koplopers en goede voorbeelden.

De Konnekt’os MVO-prijs Midden-Limburg wordt georganiseerd door MVO-platform Konnekt’os in samenwerking met COS Limburg, Risse Groep en Westrom.