MovementPro
Maurice van Lierop in actie met zijn bedrijf MovementPro.

De lange lijst van diploma’s en certificaten getuigt van zijn enorme gedrevenheid. Maurice van Lierop (25) gaat helemaal op in zijn werk als Personal Coach & Lifestylecoach. Met zijn startende bedrijf MovementPro helpt de Weertenaar mensen bij het bereiken van een gezonde leefstijl. Niet alleen op het fysiek gebied, maar ook op het mentale vlak.

“Ik ben opgegroeid met sport, bewegen en leven volgens een gezonde leefstijl”, zegt Maurice. Het was dan ook niet meer dan logisch dat zijn opleidingen in het teken van sport en gezondheid stonden. Na zijn opleiding HBO Sports & Movement is hij zich verder gaan verdiepen in personal training aan de hand van de opleiding NASM (National Academy of Sports Medicine). “Daardoor ben ik een erkend personal trainer.”

MovementPro

Buitenlucht
Inmiddels helpt hij met zijn bedrijf MovementPro verschillende mensen bij het bereiken van een fitte en gezonde leefstijl. Dat doet hij op een leuke en verantwoorde manier. Maurice: “Mijn succesformule is het sporten in de buitenlucht in combinatie met een op maat gemaakte begeleiding. Ieder lichaam behoeft andere training, voeding en coaching.” Door middel van professionele analyses bepaalt de jonge ondernemer per individu welke begeleiding het beste is.

MovementPro

Voor iedereen
Bij MovementPro is iedereen welkom: van jong tot oud, beginners en professionals. “Ik kan bovendien iets betekenen voor mensen met medische klachten of blessures”, legt Maurice uit. Naast personal training biedt hij ook andere diensten aan – zowel individueel als in groepsverband – zoals bijvoorbeeld bootcamp, 50+ Fit & Vitaal en Duo-Fit Personal Training.

Body & mind
Natuurlijk is het gezondheidsaspect belangrijk. Maar ook het stimuleren van gedragsverandering en aandacht besteden aan stressbeheersing spelen een grote rol in zijn werk. “Door een intensieve samenwerking in combinatie met de juiste coaching zorg ik ervoor dat mensen een gezonde leefstijl bereiken. En die leefstijl vervolgens behouden.”

Acties
Maurice heeft een aantal mooie acties en aanbiedingen. Zo kun je bijvoorbeeld vrijblijvend een proefles nemen. Verder is het mogelijk om de eerste maand 50% korting te ontvangen en kun je gebruik maken van de small group actie. Wat dat precies inhoudt? Kijk daarvoor op de website van MovementPro. En klik hier voor de like & deel actie van de Facebookpagina.

© Zakenblad / Wesley Hegge