Op donderdag 9 juni organiseert MVO-platform Konnekt’os een bedrijfsbezoek bij Robert Bosch Packaging Technology in Weert. Alle ondernemers uit Midden-Limburg die geïnteresseerd zijn in MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) zijn dan van harte welkom om deel te nemen.

Bosch was de winnaar van de MVO-prijs Weerterland 2014-2015. Tijdens het bedrijfsbezoek krijgen ondernemers antwoord op de vraag: ‘hoe wordt ú de meest maatschappelijk verantwoorde ondernemer van Midden-Limburg?’ Bosch is erg vooruitstrevend op het gebied van MVO.

Bedrijfsbezoek
Het bedrijf werkt al jaren succesvol samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, investeert in People, Planet en Profit en duurzame inzetbaarheid van personeel heeft prioriteit. Neem op 9 juni een kijkje in de keuken van Bosch! Het bedrijfsbezoek is kosteloos en start om 15.45 uur.

Aanmelden
U kunt zich direct aanmelden via deze link.

Video over MVO bij Bosch