De grote schoonmaakactie van de Weerter binnenstad op vrijdag 20 mei heeft een zeer bijzondere deelnemer. Want speciaal ter gelegenheid hiervan heeft Antje van de Statie twee afvalkarren laten ontwerpen. Deze karren staan volledig in het teken van onze prachtige regio.

Brasserie-Hotel Antje van de Statie loopt voorop als het gaat om de promotie van onze prachtige regio, het Land van Antje. Weert beschikt al over de titel Greenest Region of the World. Laten we daar als Weert een tweede titel aan toevoegen: Cleanest Region of the World.

Het Stationsplein en de Stationsstraat worden door middel van onze hippe afvalkarren grondig gereinigd. Op die manier geven we een positieve start aan een schitterend Land van Antje!

Schoonmaakactie
Onder het mom van ‘Niet zeuren maar poetsen!’ organiseert Centrummanagement Weert in samenwerking met Centrum Promotion Weert en de BIZ Ondernemers een grootschalige schoonmaakactie van de Weerter binnenstad. Op vrijdag 20 mei om 08.00 uur steken ondernemers, vastgoedeigenaren, bewoners, de gemeente Weert en andere belanghebbenden gezamenlijk de handen uit de mouwen. Minimaal één vertegenwoordiger per winkel/pand gaat de straat op. Met een emmertje en sopje wordt een stukje rond de winkel of zelfs een deel van de straat schoongemaakt. Dan zal onze binnenstad er tegen 10.00 uur beslist anders uitzien.

Antje van de Statie schoonmaakactie2