De Muntgarage, onder het voormalig stadhuis aan de Beekstraat in Weert, is sinds vorige week uitgerust met een slagboom. Dit betekent dat u er net als in de parkeergarages Walburgpassage, Ursulinen, Centrum, Stationsplein en Poort van Limburg nu achteraf dient te betalen.

Als u aankomt bij de slagboom kunt u kiezen voor een parkeerkaartje. Voordat u bij het uitrijden bij de slagboom uw kaartje weer inlevert, dient u de parkeertijd te hebben afgerekend bij de kassa. U kunt het kaartje daar betalen met uw pinpas of met munt- of papiergeld.

Weerterlandpas en bezoekerspas
Maakt u gebruik van de Weerterlandpas of bezoekerspas? Dan wordt uw kenteken bij het in- én uitrijden van de parkeergarages met een camera herkend. De slagboom opent dan automatisch en u hebt géén parkeerkaartje nodig. Ook bij het uitrijden opent de slagboom automatisch. De parkeerkosten betaalt u achteraf via uw maandelijkse factuur. Als uw kenteken niet wordt herkend en de slagboom opent niet, kunt u uw Weerterlandpas of bezoekerspas aanbieden bij de meldpaal bij de slagboom.

Openingstijden garage
De garage is 24 uur per dag en 7 dagen per week toegankelijk. Ook op (koop)zondagen en feestdagen moet u in deze parkeergarage, net als in de andere garages in het Weerter centrum, betalen.