Foederer wint awards!
Foederer wint awards!

Crowe Horwath Foederer heeft twee awards gewonnen. Het Nationale Business Succes Award Instituut heeft het accountantskantoor uitgeroepen tot ‘beste pensioenadviseur 2015’. Met de Cloud Accountant Award wijst software-leverancier Exact Software het kantoor aan als het meest innovatieve kantoor in het leveren van cloudoplossingen voor cliënten. Het International Accounting Bulletin heeft Crowe Horwath International ook nog eens uitgeroepen tot ‘adviesbureau van het jaar’.

Het NBSA noemt Crowe Horwath Foederer een toonaangevend bedrijf op het gebied van pensioenadvisering, met een zeer sterke positionering. Volgens het juryrapport presenteert Crowe Horwath Foederer zich als ‘de absolute specialist in een bijzondere sector’, te weten die van het pensioenadvies, in de ruimste zin des woords. Als accountantskantoor biedt men uiteraard een breed assortiment aan diensten, maar inmiddels is men een belangrijke speler op het gebied van pensioenen (en adviezen op dat vlak) geworden en heeft men een aparte pensioentak gecreëerd: Foederer PensioenConsultants. Innovatie is het sleutelwoord bij Crowe Horwath Foederer, want men is continu bezig om haar producten en diensten te verbeteren. Haar klanten kennen haar als een betrouwbare partner, die probeert hen zo goed en breed mogelijk te adviseren omtrent alle pensioenaangelegenheden.

De jury van Exact Software koos unaniem voor Crowe Horwath Foederer uit 400 bedrijven. Het onderscheidende vermogen van het accountantskantoor is het samenvoegen van klantenervaring en technologie, evenals het aanstellen van gespecialiseerde werknemers. Een goed voorbeeld is de combinatie van innovatie met human resources, aldus Exact Software.

International Accounting Bulletin heeft Crowe Horwath International onderscheiden vanwege ‘advisory services that made an important difference to the success of clients, experienced significant growth across the practice and advisory work that had a major impact on society’.

Crowe Horwath Foederer is een nationaal en internationaal opererend accountants- en advieskantoor met de hoofdvestiging in Eindhoven. Zie voor meer informatie www.foederer.nl.