Op donderdag 27 juni jl. vond de uitreiking van de Best Workplace Awards van Great Place To Work plaats. Strategisch adviesbureau AethiQs, met vestigingen in Rotterdam, Haarlem en Weert, is uitgeroepen tot de beste werkgever van Nederland in de categorie tot vijftig werknemers.

Albert Smolenaers, bestuurder en partner van AethiQs: “Wij zijn een cultuur gedreven adviesbureau voor maatschappelijk relevante organisaties. De mens staat bij ons voorop, de A van AethiQs is de ‘A’ van Attitude. Wij staan voor diversiteit, voor kennis en kunde en houden van het vak. En ik wil alle medewerkers en klanten bedanken voor het geloven in onze visie.”

AethiQs ziet collega’s als mens
Wat maakt het dan zo’n fijn bedrijf om te werken? Vijay Gangadin, bestuursvoorzitter en partner van AethiQs vertelt: ,,Wij zien onze collega’s oprecht als mens en niet als gewone werknemer. Wij hebben veel aandacht voor hun groei en werken met meerdere coaches. Ook hebben we een management traineeship en een directorsclass voor onze toekomstige leiding. Wij geloven oprecht in diversiteit vanuit kennis en kunde, en zien dit als een kracht. Bij ons is iedereen vrij op de eigen verjaardag en wij geven al onze medewerkers vrij op de feestdagen van alle culturen: dus onder andere het Holifeest, Eid, Keti Koti en ook Kerst.”

Volgens Vijay zijn vrijheid, doorontwikkelen, oprechte aandacht en diversiteit belangrijke waarden voor een werkgever. ,,AethiQs bestaat dit jaar vier jaar, en vanaf de oprichting hebben wij voor ogen gehad dat wij een cultuur gedreven adviesorganisatie willen zijn waarbij mensen voorop staan. Hun groei, hun ambitie en hun droom zijn belangrijk voor ons. Werken in een vertrouwde omgeving met veel inspiratie, diversiteit en inhoudelijk gedreven voor maatschappelijk relevante thema’s. Dit is wie wij zijn, dit is ons DNA.”