Met ingang van 10 juni 2024 aanstaande neemt Ellen Feijen de leiding van Fred Romeijnders en Jeanne Houben over bij Brasserie-Hotel Antje van de Statie. Fred en Jeanne hebben de leiding gehad vanaf september 2019 en hebben besloten dat dit het goede moment is om de jongere generatie de ruimte te geven.

Ellen Feijen werkt bij Antje al samen met Fred en Jeanne sinds 2019.  “Vanaf het begin was het de bedoeling om het stokje uiteindelijk over te dragen aan Ellen. Dat moment is nu aangebroken, zodat Fred en Jeanne aan een nieuwe fase in kun leven kunnen beginnen. Fred en Jeanne wensen Ellen en alle medewerkers van het Antje Team alle succes toe voor de toekomst en we willen onze medewerkers, alle gasten en relaties van harte bedanken voor de fijne samenwerking en het in het gestelde vertrouwen de afgelopen jaren. Wij hebben er alle vertrouwen in dat onder leiding van Ellen, samen met de medewerkers van het Antje Team, de zaak in goede handen is”, aldus Jeanne Houben. Ook onderzoekt Ellen in samenwerking met de pandeigenaar naar strategische mogelijkheden om Brasserie-Hotel Antje van de Statie verder uit te bouwen.

Fred en Jeanne en het hele Antje team hebben 17, 18 en 19 mei genoten van “Antje de Musical”, de nieuwste productie van Stichting Wieërt Amezieërtj die werd opgevoerd op het Weerter Stationsplein.

In het spoor van Antje
Antje van de Statie is een legende. Eind 19e eeuw kwam de Weertse Maria Hubertina Hendrix in dienst van de toenmalige stationsrestauratie. Na de dood van haar bazin neemt ze in 1911 de zaak over en dat gaat haar niet slecht af. Bezoekers van Weert voelden zich dankzij haar meteen welkom en mensen die de trein weg van Weert namen hadden dankzij haar al heimwee nog voordat ze bij het volgende station waren. Ze verkocht het beroemde ‘Antje’s Vlaaitje’ en verwierf hier landelijke bekendheid mee.

Video in het Wieërts: https://www.youtube.com/watch?v=fZnCC5o8jLA&t=63s
Video in het Nederlands: https://www.youtube.com/watch?v=ZhiIcHgABDQ

Brasserie-Hotel Antje van de Statie
Gelegen tegenover het NS-station van Weert, biedt Brasserie-Hotel Antje van de Statie een uitnodigende ambiance voor lunch, borrel, diner en vergaderingen. Met tien prachtige hotelkamers is het de perfecte uitvalsbasis om Weert te verkennen. Ontdek meer op de website: www.antjevandestatie.eu en info@antjevandestatie.eu tel: 0495- 542640