Electric vehicle car going through forest, EV electrical energy for environment, Nature power technology sustainable devlopment goals green energy, Ecosystem ecology healthy environment road trip.
Hoe zorg je voor een prettige werktemperatuur in je bedrijf zonder hoge energierekening? Hoe ga je als ondernemer om met je piekuren of heb je ervaring met een klimaatvriendelijke bedrijfstuin? Ben je gestart met het verduurzamen van je bedrijf? Doe mee en meld je bedrijf aan en maak deel uit van een hele leuke community met interessante bedrijven. De Duurzame Bedrijven Route werkt samen met gemeenten, provincies en de Rijksoverheid. Help andere ondernemers en organisaties op weg met jouw verhaal.

In samenwerking met het Ministerie van Binnenlandse Zaken biedt het platform Duurzame Bedrijven Route duurzame bedrijven de mogelijkheid zich landelijk op de kaart te zetten. Daarnaast helpen zij andere ondernemers op weg die nog zoekende zijn hoe zij het beste kunnen verduurzamen.

Zo doe je mee
Heb je ervaringen opgedaan met het duurzamer maken van je bedrijfspand en/of bedrijfsprocessen? Help anderen op weg en meld jouw bedrijf aan als voorbeeld op de Duurzame Bedrijven Route. Elke organisatie dat duurzame stappen heeft gezet kan meedoen. Denk aan energie besparen, vergroenen, afvalreductie, mobiliteit, circulariteit en meer. Er staan al meer dan 150 organisaties op de website en wekelijks komen er nieuwe bij. Je zet je organisatie eenvoudig op de site via www.duurzamebedrijvenroute.nl/aanmelden. Heb je hulp nodig? Geef dat dan aan, dan wordt je geholpen.

Meedoen is gratis
De Duurzame Bedrijven Route is een onafhankelijk platform waar ondernemers hun ervaringen, tips en vragen over het verduurzamen van hun bedrijf delen. Meer informatie over de deelnemende bedrijven, duurzame maatregelen en het aanmelden van je bedrijf is te vinden op:

www.duurzamebedrijvenroute.nl