Happy Talents voor marketing ondersteuning

Stel je eens voor: het is een drukke tijd op kantoor. Je bent bezig met tal van projecten en er staan een hoop aanvragen in de rij. Iedereen gaat hard aan de slag en er is vrijwel geen tijd voor de groei van je bedrijf. Daar heb je dus iemand voor nodig. Heb je het al eens overwogen om een interim online marketeer in te schakelen? Zij verminderen de werkdruk en focussen zich op jouw online marketing.

Ben jij benieuwd wat ze voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Lees dan snel verder!

Wat is een interim online marketeer?
Iemand die interim werkt is tijdelijk aan de slag bij een organisatie. Ze hebben vaak een contract bij een detacheringsbureau. Een interim online marketeer is dus eigenlijk een tijdelijke werknemer die zich focust op jouw online marketing. Ze zijn vaak vast in dienst bij een organisatie, zoals Happy Talents voor marketing ondersteuning. Zo kunnen ze tijdelijk bij jou komen werken. Het fijne hiervan is dat je geen nieuwe werknemer hoeft aan te nemen.

Waar kan die mij bij helpen?
Een interim online marketeer kan jou op allerlei manieren ondersteunen. Vrijwel elke marketeer is gespecialiseerd in een bepaald onderdeel van online marketing. Een interim medewerker kun je vaak dus kiezen op basis van jouw opdracht. Heb je hulp nodig bij zoekmachineoptimalisatie of social media marketing? Wellicht focus je je liever op e-mailmarketing. Een tijdelijke marketeer pakt dit, met zijn kennis, gelijk aan. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wat zijn de voordelen?
Een extra collega in het marketing team komt met tal van voordelen. Ten eerste zijn ze flexibele werknemers. Vaak ook nog eens direct inzetbaar. Kun je volgende week al een extra handje gebruiken? Er is geheid een interim online marketeer die dan al voor je klaar staat. Doordat ze in dienst zijn bij een organisatie, hoef jij je geen zorgen te maken over loon of de pensioenkosten. Dat wordt allemaal geregeld. Tot slot komen ze met een hoop kennis. Je hoeft ze, op marketinggebied, dus niet in te werken.

Dus, heb jij hulp nodig op het gebied van marketing? Overweeg dan een samenwerking met een tijdelijke marketing specialist. Met hun kennis en flexibiliteit voegen ze echt wat toe aan jouw onderneming. Of je nou je online zichtbaarheid wilt vergroten of een nieuwe tak van marketing wilt ontdekken; een tijdelijke interim online marketeer helpt je daarbij!