Weert verwelkomt een nieuwe toevoeging aan haar gastvrije gemeenschap met de officiële opening van B&B ’t Morregaât. De B&B is gelegen in het centrum van Weert aan de Verlengde Beekstraat.

Om deze mijlpaal te vieren bent u uitgenodigd voor een speciale open inloop op zaterdag 23 maart a.s., van 10:00 tot 12:00 uur. U bent van harte welkom, koffie & thee staat klaar.
B&B ’t Morregaât biedt een unieke en gastvrije accommodatie in de binnenstad van Weert,

De accommodatie is geschikt voor 1 tot 4 personen en is ruim 45m2. De voorzijde verwelkomt je met een uitnodigende woonkamer, compleet met TV en een slaapbank voor extra gasten. In het hart van de B&B vind je een gezellige eethoek en een handige keuken. Aan de achterzijde wacht een rustgevende slaapkamer met twee comfortabele boxsprings. De aangrenzende badkamer is voorzien van een wastafel, hangend toilet en een verfrissende inloopdouche. Vanuit de slaapkamer is de ook de aangrenzende stadstuin bereikbaar.

De eigenaren van B&B ’t Morregaât, Petra en Bas Meijboom, staan te popelen om hun passie voor gastvrijheid te delen en kijken ernaar uit om u te verwelkomen tijdens de open inloop.

Voor meer informatie klik hier