Elektrisch rijden is nu voor iedereen bereikbaar. Profiteer van de revolutionaire technologieën van Tesla, zonder je portemonnee te laten schrikken. De goedkoopste Tesla Model Y van Nederland staat in het Limburgse Weert klaar om jouw rijervaring te transformeren.

Starcar Outlet Cars in Weert levert nieuwe en gebruikte auto’s maar wel veel voordeliger dan de dealer. De goedkoopste Tesla Y van Nederland koop je bij Starcar outlet cars in Weert. Tesla model Y LR AWD (De Long Range 4 wiel aangedreven versie) al vanaf € 47.500,-.

Starcar Outlet cars biedt merkonafhankelijk een brede selectie aan jonge tweedehandsauto’s van verschillende fabrikanten. Als onderdeel van de Starcar Europa hebben we toegang tot een uitgebreid internationaal netwerk en kunnen we daarom continu een groot assortiment van enkele honderden (hybride) voertuigen aanbieden. Zoals YD, Polestar, Fiat 500e, BMW iX en iX3, Ford Mustang Mach-E.

Onze diensten omvatten naast de brede selectie aan voertuigen ook op maat gemaakte financieringsmogelijkheden en leaseaanbiedingen. Ontdek ons uitgebreide aanbod aan tweedehandsauto’s in Weert en gebruik onze individuele financieringsopties om de auto te vinden die aan jouw behoeften voldoet.

Bij ons vind je:

  • jonge tweedehandsauto’s tegen fantastische voorwaarden
  • op maat gemaakte financierings- en leaseaanbiedingen

Zorg dat je vandaag nog een afspraak maakt bij Starcar outlet cars voor een proefrit via 085-0479220 of mail.

.