Joop Molenaar, directeur van Crest Suikerwerken nam vandaag de inpakmachine in ontvangst van Patrick Bisschops van GEA Aquarius. Crest produceert al 43 jaar lolly’s in Weert die in meer dan 40 landen worden geleverd.

Twee Weerter bedrijven die al jaren lang samenwerken
De vraag naar lolly’s van  het Weerter bedrijf Crest Suikerwerken neemt nog steeds toe en daarom wordt er geïnvesteerd in een nieuwe machine. De machine produceert 800 lolly’s per minuut en werd gebouwd door de Weerter machinebouwer GEA Aquarius.

Over Crest
Crest is een Nederlands familiebedrijf en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een producent van een breed assortiment kindersnoepjes. Crest heeft twee productielocaties. In Weert produceert men snoepgoed, waaronder de wereldwijd gepatenteerde Double Cherry lolly. Het assortiment bestaat ook uit vele soorten lolly’s, fruit snoepjes, gummies, drop en ander snoep dat voornamelijk op kinderen is gericht. Daarnaast is Crest gespecialiseerd in private labels. Opdrachtgevers voor de private label producten zijn supermarkten, warenhuizen en herverpakkers met eigen concepten.