Foto: www.mertens-weert.nl

Mertens Bouwbedrijf in Weert bestaat 142 jaar. De aandelen van Peet Mertens zijn recent overgedragen aan de 5de generatie Mertens: Sophie, Maan en Elise Mertens.

Huidig directeur Eric Smeets behoudt zijn aandelen en zal samen met Leo Janssen, Sophie, Maan en Elise het managementteam van Mertens Bouwbedrijf vormen. Zo is ook voor de lange termijn de toekomst gewaarborgd voor Mertens Bouwbedrijf.

In 1881 start Hendrik Emmanuel Mertens (Maan), op aanraden van zijn oudste broer gardiaan van de minderbroeders franciscanen, een timmerwerkplaats en houtzagerij. Van de eerste timmerwerkplaats tot de eigen werf en staalconstructieafdeling vandaag, de basisinstelling is al 142 jaar hetzelfde: samenwerken doe je met mensen, materialen hou je zoveel mogelijk in eigen hand.

Persbericht Mertens