De Taverne is een rijksmonument dat dateert uit de 16e/17e eeuw. Hier sloegen de Graven van Horne hun munten. Sinds 1974 is het een populair restaurant. Loop gerust een keer binnen en lees meer over de historie van dit muntgebouw.

Taverne de Oude Munt is fameus om de uitgebreide en snelle lunchkaart en bijzondere dinerkaart zoals de brochette, scampi’s en de Chateaubriand. Maar ook zeker lekker genieten van de huis gemaakte appeltaart, sprokkelijsgebak en de echte Weerter vlaaitjes. Op de eerste etage hebben we een bijzonder sfeervol zaaltje voor vergaderingen, presentaties, recepties, feestjes en dinertjes.

Meer informatie zoals actuele openingstijden, menu en reserveringsmogelijkheden vind je op onze website.

Hans Laenen en Jacqueline Laenen-Briels

TAVERNE DE OUDE MUNT
Muntpromenade 7, Weert
T. 0495-521635
E. info@tavernedeoudemunt.nl
tavernedeoudemunt.nl