Onder de noemer ‘Modern Chinees’ bieden we een verrassende mix van smakelijke klassiekers en authentieke Aziatische gerechten. Stevig geworteld in de Nederlandse traditie van Aziatisch uit eten, maar met respect voor de authentieke Chinese keuken. Een avondvullend 6-gangenmenu met het beste uit onze keuken. Verschillende fijnproeversgerechten, zes gangen Tasting Menu, die u kunt delen met uw tafelgenoten. Vergezeld door wijnen van onze zorgvuldig geselecteerde wijnkaart bieden we onze gasten een culinaire Aziatische ervaring voor alle zintuigen.

Serviceopties: ter plaatse eten · afhalen · geen bezorging

Openingstijden maandag t/m donderdag: 16:00 tot 22:00 uur en vrijdag t/m zondag: 11:30 tot 22:00 uur.

AZIË MODERN CHINEES
Stationsstraat 20, 6001 CK Weert
T. 0495-537074
E. info@restaurantazie.nl
restaurantazie.nl