De markt is enorm in beweging, ontwikkelingen gaan razendsnel, de toekomst is onvoorspelbaar. Wat betekent dat voor jouw organisatie? Neem jij besluiten op onderbuikgevoel of laat je objectieve data meespelen? Welke data heb je eigenlijk en wat kan je daar allemaal mee? Een ding is zeker: een goed inzicht en slim gebruik van data is van cruciaal belang. Na deze sessie kan jij ermee aan de slag!

Georganiseerd door Keyport & Zuyd.

Datum & tijd
7 juni: 18:00 – 20:00 (met uitloop tot max 20:30 uur)

Locatie
Business center de Roerpoort
Boven de Wolfskuil 3, 6049 LX Herten

Wat gaan we doen?

  • Op 7 juni komen diverse praktijkvoorbeelden aan bod. Van de cafetaria op de hoek en de ambachtelijke metaalverwerker tot aan de internationale groothandel en de multinationals van deze wereld. Waar sta je nu met jouw bedrijf? Op basis van dat inzicht krijg je praktische handvatten om met je data aan de slag te gaan.
  • In het 2de deel gaan we op vijf verschillende manieren een kop koffie zetten en terwijl we dit doen leer en ervaar jij vanuit een business perspectief hoe algoritmes werken en hoe ze een bijdrage kunnen leveren aan de business en waar ze dat ook absoluut niet kunnen.

Wat levert het je op?
Tijdens de sessie krijg je concreet antwoord op de volgende vragen:

  1. Waar haal ik mijn data vandaan?
  2. Welke analyses kan ik uitvoeren? Denk aan het voorspellen van prijzen, onderhoud, sales.
  3. Wat zijn de verschillen en overeenkomsten tussen data analyse, data gedreven werken en AI?
  4. Met welke vier vragen kan ik morgen beginnen? En wat heb ik overmorgen nodig?
  5. Wat is een algoritme en hoe is dit gerelateerd aan mijn business?

Kortom: We nemen je mee in de wereld van data gedreven werken. Je krijgt inzicht, raakt geïnspireerd en kunt de dag erna zelf aan de slag met data gedreven werken. Met actuele kennis en de juiste mindset. En met een grote glimlach en een gezonde dosis motivatie!

Info & inschrijven:
https://www.keyport.nl/agenda-item/kennissessie-bedrijfsdata-algoritme/

Spreker: Martijn Zoet – Ondernemer, wetenschapper en spreker.
Martijn is lector in het lectoraat Future Proof Financial Zuyd Hogeschool.Naast zijn activiteiten in het onderwijs is Martijn actief als ondernemer en spreker. Vanuit het EDM-Competence Centre ondersteunt en begeleidt Martijn bedrijven, instituten en overheden bij het in kaart brengen van hun uitdagingen en de daarbij benodigde oplossingen. Als spreker geeft Martijn lezingen, die bekend staan om een inspirerende inhoud die op een voor iedereen begrijpbare manier wordt gebracht. Complexe hypetermen en technologieën worden vertaald naar begrijpbare concepten en toepassing op de alledaagse praktijk. Twee voorbeelden hiervan zijn de uitleg van Artificial Intelligence op basis van een kopje koffie en Blockchain op basis van een strandwandeling. Na afloop van een sessie met Martijn keert u altijd huiswaarts met nieuwe ideeën en inspiratie.