Weert

Denk je na over het kopen, verkopen, verbouwen of verduurzamen van je woning? Kom dan op maandag 15 mei van 19.00 uur tot 21.30 uur naar het Woon Event Weert in de Paterskerk, Biest 43 Weert. Samen met Dwars Makelaars, Warm Wonen in Weert en MHK notarissen biedt Veldsink Bastiaans & Winkelmolen je graag een antwoord op al je vragen.

Eind 2022 is  financieel adviesbureaus Bastiaans & Winkelmolen en Bastian & Visser samengegaan onder de nieuwe naam Veldsink Bastiaans & Winkelmolen. Inmiddels is ons kantoor aan Biest 18 in Weert voorzien van de nieuwe huisstijl.

Veldsink Bastiaans & Winkelmolen nodigt je graag uit voor het Woon Event Weert dat we in samenwerking met Dwars Makelaars, Warm Wonen in Weert en MHK Notarissen organiseren.

Wat kun je verwachten
We geven je antwoord op vragen als

  • Wat zijn de ontwikkelingen op de woningmarkt?
  • Hoe kan ik de aankoop en verbouwing van een woning financieren?
  • Hoe kan ik het verduurzamen van mijn woning financieren?
  • Kan ik mijn (klein) kinderen financieel helpen bij de aankoop van een woning?
  • Hoe kan ik mijn huis verduurzamen?
  • Hoe gaat de overdracht van een woning?
  • Wat moet ik regelen als ik ga samenwonen of als ik kom te overlijden?

Onze samenwerkingspartners
Dwars Makelaars, met vestigingen in Weert, Eindhoven en Roermond zal je als gerenommeerd NVM makelaar volledig bijpraten over de veranderende woningmarkt. Wat is verstandig als je een huis wilt verkopen of juist wilt aankopen? En wat doet een taxateur eigenlijk? De makelaars, taxateurs en medewerkers van Dwars Makelaars weten het en informeren je.

Warm Wonen in Weert is een initiatief van Gemeente Weert, Wonen Limburg en Weert Energie. Zij zijn er om inwoners van Weert te helpen om energiebesparende maatregelen te treffen in hun woning.

MHK Notarissen licht toe welke rol zij in de samenleving hebben. De notarissen en de medewerkers van MHK Notarissen adviseren op een persoonlijke en laagdrempelige wijze. De tijd van stoffige notarissen in muffe kantoren is voorbij. MHK Notarissen is een jong kantoor dat midden in de samenleving staat en jou kan voorzien van een eerlijk en deskundig advies op maat in heldere taal.

Ontmoeten we elkaar?
We zien ernaar uit je te ontmoeten. En breng gerust geïnteresseerde familie, vrienden en bekenden mee. Ben je erbij ? Kondig je komst dan even aan, dan krijg je onze volle aandacht !

Dat kan via het e-mailadres twinkelmolen@veldsink.nl