Patricia en Jan Marrees

Jan Marrees wordt sinds 2006 door Michelin bekroond met een ster. Zijn culinaire reis begon bij het sterrenrestaurant de Leuf in Ubachsberg, onder leiding van SVH Meesterkok Paul van de Bunt. Hier leerde hij de fijne kneepjes van het vak en keerde later terug als sous-chef. Daarna werkte hij als sous-chef bij De Swaen van SVH Meesterkok Cas Spijkers voordat hij in 1999 chef werd bij Bretelli in Weert.

Jan Marrees zijn inzet en passie voor koken resulteerde in 2006 in zijn eerste Michelinster. Destijds was het zeer bijzonder dat Michelin een ster gaf aan een chef-kok die geen eigenaar was. Toch bleef Jan zichzelf ontwikkelen en streven naar perfectie.

In 2010 nam Jan Marrees samen met zijn vrouw Patricia de zaak over en in 2018 lanceerden ze op een nieuwe locatie restaurant Marrees, een nieuw restaurantconcept waarbij de focus ligt op hoogwaardige gerechten en een onvergetelijke totaalervaring. Bij Marrees willen ze hun gasten laten genieten van eten op hoog niveau, waarbij aandacht voor kwaliteit en smaak centraal staan. Het restaurant weerspiegelt de persoonlijke stijl en creativiteit van het echtpaar Marrees en is daarom een unieke plek om te dineren.

Na de verhuizing wordt Jan Marrees in 2020 opnieuw bekroond met een Michelinster. Dit is een bewijs van zijn toewijding en vakmanschap, waarmee hij consistent hoogwaardige gerechten weet te leveren. Jan Marrees is een chef-kok die zijn passie voor eten en smaak weet te combineren met technische vaardigheden en een unieke visie op gastronomie. Hij is een inspiratie voor jonge koks en laat zien dat hard werken, vastberadenheid en creativiteit leiden tot succes en erkenning in de culinaire wereld. En dat al 17 jaar!