Rachel Verstraeten en Joost Gieben

’t Zusje Weert start op zondag 9 april a.s. met ’t Zusje Overdag. Naast het welbekende avondvullend bourgondisch genieten, biedt het tapasrestaurant haar gasten daarmee ook een concept voor de lunch, het koffiemomentje in de middag en de borrel. Tussen 12.00 en 16.00 uur kan men verschillende voor-, hoofd- en nagerechtjes én typische Zusje-klassiekers bestellen van een speciale menukaart.

 

Een rondje nagerechtjes bij de koffie, of toch liever een uitgebreide lunch. Tijdens ’t Zusje Overdag bepalen gasten zelf hoe uitgebreid ze het willen maken. In tegenstelling tot het avondconcept, waar gasten voor een vast bedrag de hele avond kunnen genieten, betaalt men namelijk per ronde van twee gerechtjes een bedrag van 7,60 euro.

 

Op zondag Eerste Paasdag wordt het nieuwe concept landelijk gelanceerd. Alle Zusjes zijn vanaf dat moment op zaterdag, zondag en feestdagen overdag geopend voor gasten. Bij een aantal vestigingen is het daarnaast mogelijk om op doordeweekse dagen te reserveren voor ’t Zusje Overdag. Een volledig overzicht vind je op zusje.nl/overdag.

 

Reserveren voor ’t Zusje Overdag, bijvoorbeeld voor Pasen, is nu al mogelijk. Via de Zusje-app of telefonisch via 0900-98753 (20ct per gesprek). Neem voor meer informatie én de volledige menukaart een kijkje op zusje.nl/overdag.