De tijd dat je een traditioneel incassobureau in de arm moest nemen om een openstaande vordering bij een debiteur te kunnen innen, hebben we inmiddels lang en breed achter ons gelaten. Niet alleen een incassotraject kun je tegenwoordig online starten, ook een kredietcheck regel je in slechts enkele klikken online. Wel zo makkelijk en het bespaart je een hoop tijd, moeite, frustraties en geld. Of het nu gaat om een kredietcheck, een pré-incasso of een officieel minnelijk incassotraject, je regelt het eenvoudig en snel online! Hoe? Dat lees je in deze blog!

Inzicht in het betaalgedrag en de kredietwaardigheid met een kredietcheck
Voordat je in zee gaat met een nieuwe klant, is het vaak wel zo handig om even goed te kijken naar de kredietwaardigheid en het betaalgedrag van deze nieuwe klant. Niet iedereen is namelijk even netjes in het (op tijd) betalen van rekeningen. Door een kredietcheck uit te laten voeren, krijg je inzicht in enkele belangrijke gegevens. Gegevens op basis waarvan jij betere beslissingen kunt nemen en wanbetalers al van ver kunt spotten.

Online incassotraject waarbij jij aan het roer staat
Ben je toch per ongeluk in de val van een wanbetalende debiteur gestapt? Dan kun je het geld verhalen door middel van een incasso. Eerst heb je de pré-incasso, gevolgd door de minnelijke incasso en uiteindelijk de gerechtelijke incasso wanneer je het geld nog steeds niet hebt ontvangen. Zoals gezegd hoeft dit tegenwoordig niet meer via een traditioneel incassobureau te gebeuren. Je kunt het nu ook zelf vanachter je laptop of computer regelen met een online incassotraject waarbij jij aan het roer staat.

Wat zijn de voordelen van een online incassotraject?
Bij het online incassotraject op https://www.onlineincasso.nl/ heb jij de teugels in handen. Jij draait aan de knoppen en beheert zelf het verloop van het traject. Alles gebeurt online via een geautomatiseerd incassotraject. Dit is een stuk eenvoudiger en sneller dan wanneer je de hulp van een traditioneel incassobureau zou inschakelen. Hoe hoog de vordering ook is, je betaalt altijd een vaste lage prijs. Ook mag je de wettelijke incassokosten die op de debiteur worden verhaald zelf in eigen zak steken.

Start een online incassotraject in 4 eenvoudige stappen en 5 minuten tijd
Een online incassotraject start je al in slechts 5 minuten tijd. Start jouw zaak in 4 eenvoudige en duidelijke stappen. Maak een account aan en vul de gegevens van de klant in. Upload de factuur of facturen waar het om gaat en start tot slot het incassotraject. Simpeler dan dit wordt het niet! Een kredietcheck regel je net zo snel.