Kiwi Outdoor is een winkel en webwinkel met ruim assortiment aan outdoor kleding, wandelschoenen, kampeer- en reisartikelen en wintersportartikelen voor zowel de meer eisende buitensporter als voor dagelijks gebruik. Op 1 september 2023 verhuist de winkel naar een grotere locatie aan de Stationsstraat in Weert.

Op 26 januari 2023 hebben Rien Kwaks eigenaar van Kiwi Outdoor (huurder) en Rian Schonkeren van Antje van de Statie BV (verhuurder) hun handtekening gezet onder het huurcontract Stationsstraat 17-19 in Weert. De komende maanden worden de nu nog leegstaande panden omgebouwd tot een prachtige winkel waar vanaf 1 september 2023 alles te verkrijgen is op het gebied van outdoor artikelen. Tot deze tijd bent u uiteraard van harte welkom op de bestaande locatie aan de Wilhelminasingel 8.

Eigenaar Rien van Kiwi Outdoor: “Ik ben blij met de huur van dit nieuwe en met name grotere pand aan de Stationsstraat. De huidige winkel werd vanwege groei te klein.”