De raRe brewpub & brewery aan het Bassin in Weert staat te koop. De brouwerij en het bijbehorende proeflokaal sluit per 31 december 2022. Het historische pand heeft een gigantisch terras tegenover de passantenhaven aan de Zuid-Willemsvaart.

De brouwerij heeft twee 150-liter brouwketels en een heeft een capaciteit van ca. 1750 liter per vijf weken. De huidige eigenaar heeft een internationaal opererend bedrijf in de maakindustrie en heeft altijd de droom gehad om een horecazaak te exploiteren. Dat heeft hij in mei 2019 gerealiseerd. Een jaar na de opening brak de coronapandemie uit met de diverse lockdowns. Door de aanhoudende onzekerheid in de wereld en een dreigende recessie heeft de ondernemer besloten te focussen op zijn kernactiviteit en met pijn in zijn hart besloten om de brouwerij te sluiten.

Meer weten over koop of huur, bezoek de horecasite.