Kasteel Cranendonck

Dinsdag 17 januari 2023 organiseren we een ondernemersbijeenkomst die in het teken staat van ‘Succesvol ondernemen en het benutten van kansen in veranderende tijden. We organiseren deze bijeenkomst o.a. in samenwerking met Ondernemers Contact Cranendonck, Werk.kom, Brainport en Keyport.

Onder leiding van een inspirerende dagvoorzitter gaan we in gesprek over de kansen en beperkingen van het ondernemen in de veranderende wereld. Want biedt een crisis mogelijkheden of beperkt het ons in het ondernemen? Ook gaan we in gesprek over het ondernemersklimaat in Cranendonck. We geven inzicht in de voortgang van het economisch actieprogramma en gaan graag in gesprek over de prioriteiten voor de periode 2023/2024.

Daarnaast verzorgen de verschillende samenwerkingspartners interessante subsessies over actuele onderwerpen zoals circulaire economie, de arbeidsmarkt, de meerwaarde van Brainport, dataficering, bereikbaarheid en de mogelijkheden om als lokale ondernemer zaken te doen met de gemeente.

Ook is er volop gelegenheid om het glas te heffen op het nieuwe jaar en met elkaar te netwerken en na te praten over de bijeenkomst, ondernemerschap of ontwikkelingen en mogelijkheden in Cranendonck.