Al ruim 30 jaar is Paul Jacobs Fashion actief in Weert. De afgelopen twee jaar werd de mannenmodewinkel, door de ongeneeslijke ziekte van eigenaar Paul Jacobs, gerund door dochter Femke en schoonzoon Bas. Voor op de lange termijn werd gezocht naar een passende overnamepartner. Deze is gevonden in Only for Men.

Only for Men heeft 18 winkels, waaronder in Veldhoven en Beek. De focus ligt vooral op het behoud van service en aanbod voor de vaste klant. Only for Men is hierin de perfecte match, gezien de aanpak en het merkenpakket van beide familiebedrijven vergelijkbaar zijn.

Only for Men gaat open op 17 november
De winkel aan de Langstraat gaat vanaf donderdag 17 november open. In eerste instantie met een opheffingsuitverkoop, maar daarna met de nieuwe collectie. Van trouwcollectie tot maatpak en van sneakers tot jeans. Op 15 en 16 november worden vaste klanten uitgenodigd voor een speciale VIP-uitverkoop.

Dank
“Namens het gehele team onze dank aan onze fijne klanten voor het vertrouwen en de gezellige sfeer. We weten zeker dat de modische Weertenaar wederom gaat slagen aan de Langstraat. Dank Piet en Arthur Feenstra voor de prettige afwikkeling en succes aan team Only for Men.” Aldus Paul en Karin Jacobs.

Over Only for Men
Van strak in het (maat)pak tot stoere jeans en sneakers. Wij hebben het allemaal in huis en onze modeadviseurs weten je er ook alles over te vertellen. Wij maken het mannen makkelijk om het beste uit hun garderobe te halen – én uit henzelf. Daarom vind je bij Only for Men meer dan kleding, lifestyle en accessoires.

DELEN
Vorig artikel
Volgend artikelOnno Hoes waarnemend burgemeester in Roermond