Chinees restaurant Azië

Onder de noemer ‘Modern Chinees’ bieden we een verrassende mix van smakelijke klassiekers en authentieke Aziatische gerechten. Stevig geworteld in de Nederlandse traditie van Aziatisch uit eten, maar met respect voor de authentieke Chinese keuken. Een avondvullend 6-gangenmenu met het beste uit onze keuken. Verschillende fijnproeversgerechten, zes gangen Tasting Menu, die u kunt delen met uw tafelgenoten. Vergezeld door wijnen van onze zorgvuldig geselecteerde wijnkaart bieden we onze gasten een culinaire Aziatische ervaring voor alle zintuigen.

Serviceopties: ter plaatse eten · afhalen · geen bezorging

Openingstijden maandag t/m donderdag: 16:00 tot 22:00 uur en vrijdag t/m zondag: 11:30 tot 22:00 uur

CHINEES RESTAURANT AZIË
Stationsstraat 20, 6001 CK Weert
T. 0495-537074
E. info@restaurantazie.nl
www.restaurantazie.nl

De SooS

Het beste thuis als je uit bent! De Soos, gelegen aan de Markt 9, is een plaats waar verbindingen worden gelegd en vriendschappen ontstaan. Een historische ontmoetingsplek in de stad Weert waar iedereen zich welkom voelt. We serveren smaakvolle gerechten die enerzijds traditioneel en herkenbaar zijn, maar anderzijds ook werelds en vernieuwend. Dat alles in een eigentijds interieur dat een gezellige en huiselijke sfeer uitstraalt.

Een plek waar je altijd welkom bent en kunt komen lunchen, feesten, borrelen of dineren.

John Cardinaal, Anne de Bruijn & team

Openingstijden dinsdag t/m vrijdag vanaf 11.00 uur, zaterdag: 10.00 tot 01.00 uur en zondag: 12.00 tot 22.00 uur

DE SOOS
Markt 9, Weert
T. 0495 – 532 721
E. info@desoos.nl
www.desoos.nl

Restaurant Flavours

Groots genieten van fijne gerechten en mooie wijnen, en dat alles in een huiselijke sfeer. Ongedwongen een heerlijke avond uit! Patron-cuisinier Ron Lemmens en gastvrouw Lindsay Lemmens-Grein zorgen samen met hun zwarte en witte brigade voor een totaalbeleving. Het smaakvol ingerichte restaurant ligt op een steenworp afstand van de Martinuskerk in het centrum van Weert.

“De keuken is klassiek Frans, heel basic, met niet te veel liflafjes. Ik bereid graag een gerecht dat hoog op smaak ligt en de textuur moet kloppen”, aldus gastheer Ron Lemmens

Openingstijden woensdag vanaf 18.00 uur en donderdag t/m zaterdag: 12.00 tot 14.00 uur, diner vanaf 18.00 uur

RESTAURANT FLAVOURS
Hoogstraat 28, Weert
T. 0495 – 451 022
E. info@restaurantflavours.nl
www.restaurantflavours.nl

Hostellerie Munten

In onze keuken worden gerechten en bites met passie klaargemaakt door ons professionele keukenteam. Deze kunnen genuttigd worden in ons restaurant met stadstuin of in de gezellige Wine Bar. De menukaart is gevarieerd en wisselt regelmatig van gerechten en menu’s.

Zakelijk ontmoeten in een informele sfeer is bij ons uiteraard mogelijk. De ruimtes zijn multifunctioneel, zodat u met een klein of groot gezelschap bij ons terechtkunt. Wij bieden diverse arrangementen met en zonder 4-sterrenovernachting.

Home is not a place, it’s a feeling!

Rick Renders & Saadia Eddib

Openingstijden zondag t/m vrijdag: 12:00 tot 21:30 uur en zaterdag van 18:00 tot 21:30 uur

HOSTELLERIE MUNTEN
Wilhelminasingel 276, Weert
T. 0495 – 531 057
E. info@hostelleriemunten.nl
www.hostelleriemunten.nl


Restaurant OH30

De beleving van u als gast staat bij ons centraal en graag nemen we u mee op culinaire reis. In het ‘Beleef-menu’ proeft u het seizoen en maken we gebruik van de mooiste streekproducten van het moment: een beetje eigenwijs en net even iets anders.
Restaurant OH30 is gevestigd in een van de mooiste historische panden van Weert: de Wilhelmus Hubertus molen aan de Oude Hushoverweg. Dat alles in een comfortabele setting met zicht op de open keuken, het moderne interieur in combinatie met de oude elementen van de molenbouw.

Emile, Elvira Maessen & team OH30

Openingstijden donderdag t/m zaterdag: lunch van 12.00 tot 13.00 uur, diner vanaf 18.00 uur en zondag: 13.00 tot 19.00 uur

RESTAURANT OH30
Oude Hushoverweg 30, Weert
T. 0495- 850 802
E. info@restaurantoh30.nl
www.restaurantoh30.nl

Restaurant Marrees

Verheug u op de herfst en de winter. De typische geuren en kleuren van het jaargetijde laten ook het hart van Patron Cuisinier Jan Marrees sneller kloppen.

Ook LUNCHEN is bij MARREES altijd een feestje en met onze nieuwe spaaractie nóg leuker. Geniet van ons 3-gangen lunchmenu voor €49,50. Ontvangst met amuses-voorgerecht – hoofdgerecht, feestelijke afsluiter met een klein dessertje en een kopje koffie. Ontvang na iedere lunch een stempel. Bij tien stempels is de kaart vol en krijgt u het volgende menu cadeau.

Chef-kok en gastvrouw: Jan en Patricia Marrees

Openingstijden lunch: donderdag t/m zaterdag vanaf 12 uur, diner: dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag vanaf 18:00 uur

RESTAURANT MARREES
Stadhuispassage 10, Weert
T. 0495 452 028
E. contact@restaurantmarrees.nl
www.restaurantmarrees.nl

Taverne de oude Munt

De Taverne is een rijksmonument dat dateert uit de 16e/17e eeuw. Hier sloegen de Graven van Horne hun munten. Sinds 1974 is het een populair restaurant. Loop gerust een keer
binnen en lees meer over de historie van dit muntgebouw. Taverne de Oude Munt is fameus om de uitgebreide en snelle lunchkaart en bijzondere dinerkaart zoals onze brochette,scampi’s en de Chateau Briand. Maar ook zeker lekker genieten van onze huisgemaakte appeltaart, sprokkelijsgebak en de echte Weerter vlaaitjes.
Op de eerste etage hebben we een bijzonder sfeervol zaaltje voor vergaderingen, presentaties, recepties, feestjes en dinertjes.

Openingstijden maandag vanaf 12.00 uur, dinsdag t/m vrijdag vanaf 11:30 uur en zaterdag vanaf 11.00 uur. Zon- en feestdagen: open vanaf 16.30 uur.
De keuken is open tot 21.15 uur.

TAVERNE DE OUDE MUNT
Muntpromenade 7
T. 0495-521635
E. info@tavernedeoudemunt.nl
tavernedeoudemunt.nl

Silverlicious
catering en kookservice

Bent op zoek naar bijzondere hapjes, een compleet op locatie bereid diner, een borrel of een bijzonder buffet; het kan allemaal.

Paul Silvertand zorgt voor smakelijke verrassingen met zijn bijzondere creaties van hoge kwaliteit, gemaakt van verse ingrediënten. Hij heeft zo’n 10 jaar als chef-kok gewerkt bij meerdere gerenommeerde restaurants. Met zijn ervaring en een flinke dosis culinaire creativiteit is hij in staat uw feest net dat beetje extra te geven. Koken is zijn passie, en dat proef je!

SILVERLICIOUS CATERING EN KOOKSERVICE
PAUL SILVERTAND
T. 06 – 51 258 713
E. info@silverlicious.nl
www.silverlicious.nl