Wat is er nu lekkerder dan ’s ochtends de dag beginnen met een heerlijke kop koffie met jouw eigen logo, bedrijfsnaam of slogan erop? Naast dat je deze mokken zelf kunt gebruiken, zijn ze ook geschikt als relatiegeschenk voor jouw leveranciers, werknemers en/of klanten.

Ben je opzoek naar een leuk relatiegeschenk? Wat dacht je van een mooie bedrukte mok? Mokken zijn een veelgebruikt relatiegeschenk. Hierdoor zal jouw logo door veel mensen worden gezien en groeit jouw naamsbekendheid. Daarnaast beschikken mokken over veel bedrukkingsmogelijkheden, dus met mokken kun je alle kanten op.

Bedrukkingsmogelijkheden voor jouw mok
Mokken hebben veel bedrukkingsmogelijkheden. Op sommige mokken kun je jouw logo helemaal rondom kwijt, terwijl andere mokken geschikter zijn om op één zijde te drukken. Het is mogelijk om te kiezen uit verschillende druktechnieken. Vaak wordt de mok bedrukt door middel van zeefdruk. Hierbij wordt er door middel van een fijn gaas jouw opdruk op de mok bedrukt. Hierbij kun je kiezen uit één tot vier drukkleuren. Maar wil je toch liever jouw mok voorzien van een luxere uitstraling? Dan kun je kiezen voor lasergravering. Hierbij wordt jouw logo in een mok gegraveerd. Sommige opdrukken bevatten veel verschillende kleuren. Is dit het geval? Kies dan voor de druktechniek full color.

De voordelen van gepersonaliseerde mokken
Gepersonaliseerde mokken bieden veel voordelen voor jouw bedrijf. Zo geeft het jouw bedrijf naamsbekendheid en verbetert het de relatie met jouw zakenpartners. Maar wat zijn nu de voordelen van mokken bedrukken tijdens het bestelproces? Bestel jouw bedrukte mokken in groten getale. Hierbij ontvang je meer korting en zo bespaar je een hoop geld. Ook worden er geen extra instel- en ontwerpkosten in rekening gebracht.

Laat vandaag nog jouw mokken bedrukken
Wil je jouw logo of een tekst bedrukken op een mooie mok? Dan ben je bij BudgetGift.nl aan het juiste adres! Hier vind je een ruim assortiment aan diverse bedrukbare mokken in verschillende soorten en maten. Vind de mok die bij jouw bedrijf past! Neem vandaag nog een kijkje op hun website www.budgetgift.nl of neem gelijk contact met BudgetGift.nl door te bellen naar het nummer 0570 54 44 70 of mailen naar info@budgetgift.nl