De derde editie van de Wertha Rally, georganiseerd door de Lions Club Weert, vindt plaats op zondag 12 juni 2022. De prachtige route, uitgezet door Horneland Rally, voert door de mooiste binnen-wegen van Nederland en België. 

Na twee jaar zonder Rally belooft het weer een ronkend, uitdagend, spannend en bovenal leuk evenement te worden. De opbrengst van de Rally komt volledig ten gunste van het goede doel. In oktober worden de eenzame ouderen uit de regio Weert een dag in het zonnetje gezet.

De Rally is geschikt voor iedereen, ook voor de onervaren Rally-rijders. Elke auto is geschikt om mee te doen. Voorafgaand aan de Rally vindt een instructie plaats waarin wordt uitgelegd hoe de route gereden moet worden en hoe het systeem werkt.

Inschrijven kan via de website van de Wertha-Rally, hier is ook meer informatie en een impressie van de vorige jaren terug te vinden: https://www.wertharally.nl