Dat we voldoende water moeten drinken, weten we allemaal. Per dag moeten we gemiddeld 1,5 tot 2 liter water drinken. Maar toch blijkt dit voor sommige mensen best een uitdaging. Dit komt omdat we vaak druk en onderweg zijn. Een juiste waterfles biedt hiervoor de oplossing. Alleen is dit nog best lastig te vinden. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende flessen te vinden. In deze blog leggen wij u diverse drinkflessen voor, die u ook nog eens kunt bedrukken.

Het is dagelijks belangrijk om genoeg water te drinken. Dit is zeker erg belangrijk als u aan het sporten bent. Toch wordt er niet altijd een drinkfles meegenomen als er buiten gesport wordt. Daarom is het ook belangrijk om de juiste waterfles te vinden die aansluit bij uw hobby’s en doelgroep.

Er zijn verschillende drinkflessen beschikbaar voor sporters. Ook beschikken sommige waterflessen over verschillende functionaliteiten. Drinkflessen met een koord of drinkflessen met een rietje. Deze drinkflessen hebben een uniek en sportieve uitstraling.

Trendgevoelige waterflessen
Er zijn veel mensen die ervan houden om in te spelen op trends. Dit kan gaan om bijvoorbeeld het design of een hippe kleur. Zo bestaan er tegenwoordig ook drinkflessen met draadloze oortjes. Maar wat de laatste tijd erg populair is zijn roestvrijstalen (RVS) waterflessen. Deze flessen zien er ontzettend strak en stoer uit en zijn superpraktisch. Kies voor een thermosfles met thermometer of opvouwbare waterfles. Deze waterfles kun je, zonder inhoud, erg klein opvouwen. Zo kun je hem gemakkelijk onderweg meenemen!

Er zijn net als bij ‘normale’ waterflessen diverse bedrukkingsmogelijkheden bij trendy waterflessen. RVS waterflessen kun je het best graveren, dit blijft namelijk goed zitten en geeft een extra luxe uitstraling. Opvouwbare waterflessen zijn gemakkelijk bedrukken met jouw eigen logo .

Duurzame waterflessen
Duurzaamheid speelt steeds een grotere rol in onze samenleving. Er zijn tegenwoordig veel drinkflessen die erg duurzaam zijn. Deze drinkflessen zijn namelijk gemaakt van bamboe of roestvrijstaal. En zo zijn er meer drinkflessen die zich inzetten voor een betere en schonere wereld. Met drinkflessen als deze zal je de duurzaamheidsfanaten zeker verrassen.

Vind voor iedere relatie de juiste fles
Welke drinkfles je ook wilt bedrukken? Bij BudgetGift.nl helpen wij u graag verder! BudgetGift.nl heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het bedrukken van relatiegeschenken. Je kunt alle kanten op gaan als je bijvoorbeeld jouw eigen logo wilt bedrukken of misschien wel een tekst of naam. Er zijn verschillende bedrukkingsmogelijkheden die elk weer zijn eigen voordelen hebben. Neem vandaag nog een kijkje naar het ruime assortiment van BudgetGift.nl