Voor magazijnen die zeer groot en druk zijn, wordt meestal een palletstelling gebruikt dat het middelpunt van de werkzaamheden vormt. Een palletsysteem wordt gemaakt van plastic, hout, metaal en zij houden punten en inventaris die zeer groot zijn. Meestal worden de dozen die in een palletstelling worden gebruikt gesteund door geautomatiseerd mechanisme zoals een vorklift. Er zijn diverse categorieën van palletstelling systemen zoals: rolstellingen, dubbeldiepe stellingen, palletstellingen, push-backstellingen, shuttlestellingen, smalle gangen en mobiele stellingen. Typisch zullen de pakhuismanagers of de eigenaars systemen kiezen die op flexibiliteit en gewichtsgrens worden gebaseerd.

Mobiele rekken
Dit soort rekken zijn vergelijkbaar met statische rekken. Het is een complete oplossing die bedoeld is om handmatig gepikte artikelen op te slaan. Als magazijnmanager hoef je je hoofd niet in angst te steken. Deze mobiele opbergsystemen zijn ontworpen om meer items op te bergen op plaatsen met beperkte ruimte. In mobiele rekken worden kasten en planken gemonteerd op wagens en railsystemen, waardoor vaste gangpaden worden geëlimineerd en ook de productiviteit wordt verhoogd door gebruik te maken van items die veel toegankelijker zijn, zelfs als er weinig ruimte is. Dit soort rekken zijn te krijgen bij Begra en andere soortgelijke winkels.

Voordelen van het gebruik van rubber vloeren in magazijnen
Rubberen vloeren kunnen minder stressvol zijn om te onderhouden. Ook als er veel vuil op zit. U kunt er zeker van zijn dat ten minste 99,9% ervan kan worden verwijderd. Het enige wat u moet doen is regelmatig een stofzuiger voor de vloer gebruiken. Het is goed om te weten dat rubberen vloeren vrij gemakkelijk vuil kunnen ophopen. Het is dus van het grootste belang om een mengsel van water en wasmiddel te gebruiken. Het is ook raadzaam om chemicaliën te gebruiken die niet hard zijn voor het rubber. Dit kan al vrij snel ernstige schade aan het rubber veroorzaken. Zorg er dus voor dat uw rubberen vloeren regelmatig worden schoongemaakt om snelle schade te voorkomen.