WEERT | HAMONT – In 1997 startte het echtpaar Jan en Trea Steyvers in het Noord-Brabantse Budel, gelegen op de grens van Nederland en België, een allround renovatiebedrijf. Het accent lag op het renoveren van onder andere keukens en deuren.

Door de vraag van consumenten naar het renoveren van hun trap breidden zij al snel het pakket uit met het aanbieden van deze dienst. Sinds 1999 houdt het familiebedrijf Upstairs zich uitsluitend bezig met traprenovaties onder de naam Upstairs Traprenovatie. In de loop der jaren werd het aanbod aangevuld met trapleuningen, balustrades en verlichting om tot een volledige oplossing te komen voor het renoveren van ieders trap. Het feit dat Upstairs de uitvinder en exclusieve ontwikkelaar van het product traprenovatie is, maakt dit bedrijf de enige echte marktleider en daarmee dé nummer 1 in traprenovatie!