WEERT/ROERMOND – Op zaterdag 15 januari sluit de thuiszorgwinkel in Roermond haar deuren. De thuiszorgwinkel wordt samen met de huidige zorgwinkel in Weert gecombineerd tot de grootste thuiszorgwinkel in Limburg. De Medicura Zorgwinkel in Weert wordt op dit moment vernieuwd en uitgebreid, zodat er voldoende ruimte is voor het zeer uitgebreide assortiment medische hulpmiddelen.

Het naastgelegen winkelpand wordt bij de huidige zorgwinkel betrokken, waardoor de winkel met ruim 200m2 wordt uitgebreid.

Expertise
De adviseurs van de thuiszorgwinkel in Roermond hebben zich jaren ingezet om mensen uit de omgeving te helpen om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Zij hebben in de winkel vele klanten geadviseerd over het lenen, tijdelijk huren of zelf kopen van medische hulpmiddelen. Deze service zetten zij voort in de nieuwe Medicura thuiszorgwinkel in Weert. De vertrouwde adviseurs verhuizen namelijk mee, zodat u op dezelfde expertise kunt rekenen.

Verbouwingsuitverkoop tot wel 70%
Om ruimte vrij te maken voor het nieuwe assortiment kunt u tot en met 29 januari 2022 in de Medicura Zorgwinkel Weert terecht voor scherp afgeprijsde zorghulpmiddelen. De Medicura Zorgwinkel, gelegen aan de Maaspoort 64 in Weert, is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.