WEERT – Wethouder Martijn van den Heuvel is afgelopen vrijdag op bedrijfsbezoek geweest bij IRS Robotics® in Weert. De wethouder had een gesprek met de broers Jeroen Waltmans en Patrick Waltmans, die dit bedrijf leiden.

Firma IRS Robotics werd opgericht in 2002 en is een van de pioniers van de wereldwijde duurzame internationale refurbished (used) robotmarkt. De oorsprong van het bedrijf is gelegen in de robotexpertise van de machinefabrieken van Philips. Inmiddels is IRS Robotics een 100% Nederlands bedrijf met een team van 12 enthousiaste werknemers, diverse robotverkooppunten, meer 400+ klanten en groeiend.

De kernactiviteiten van IRS Robotics®

  • In- en verkoop van refurbished industriële robots
  • In- en verkoop van robot spare parts
  • Robot Service, bestaande uit periodiek- en correctief onderhoud, robottrainingen en advies

Het bedrijf is gevestigd aan de Peelterbaan 8 in Weert op industrieterrein De Kempen.