Nieuw kantoor uitgever Zakenblad

WEERT – Burgemeester Raymond Vlecken opende afgelopen vrijdag 23 jullie het nieuwe kantoor van Artis Communicatiebureau aan de Weerter Maasstraat. 

Eigenaar Bart Maes kreeg van de burgemeester een wandklok met daarop het logo van de gemeente Weert. Een cadeautje waar een bepaalde gedachte achter zit. De burgervader wil dat de bedrijven in Weert trotser gaan worden op al het moois wat ondernemers Weert bieden en wat de stad te bieden heeft.

Mevrouw Wilma Vlecken kreeg de eer om het erfgoedbordje op de gevel van het pand te onthullen. Op dit bordje staat de historie vermeld. In 1900 was er een bakkerij gevestigd en van 1928 tot 1993 was het pand en de naastgelegen woning in gebruik door slagerij van de familie Poell. Tijdens de bijeenkomst werd ook de laatste versie van het Zakenblad uitgedeeld aan de genodigden. Artis Mediagroep is o.a. de uitgever van de magazines zakenblad.nl en O.Venlo.

De Maasstraat in 1920 | Foto: gemeentearchief Weert