Na anderhalf jaar zonder activiteiten ziet het er voor de toekomst eindelijk rooskleurig uit. We kunnen weer gaan genieten van theater-voorstellingen, bedrijfsbezoeken, netwerken en het verstevigen van zakelijke relaties. We kijken ernaar uit om iedereen weer te ontmoeten.

Er is een mooi programma voor het komende seizoen samengesteld in samenwerking met het Munttheater. We trappen af met het Cultureel Lint op zondag 19 september. Het Cultureel Lint wordt financieel ondersteund door Cubis. Mede daardoor kunnen we een bijzondere happening maken van de start van het culturele seizoen.

Voor het seizoen 2021-2022 staan mooie voor-stellingen op het programma. Op donderdag 14 oktober beleven we met de leden van Cubis de Limburgse première van de Rocky Horror Show met Sven Ratzke, Ellen Pieters en Esmee Dekkers. Op vrijdag 19 november stappen we over naar het wat rustiger werk van Stef Bos (bekend van het tv-programma Beste Zangers). Op dinsdag 21 december gaan we genieten van het Scapino Ballet met de voorstelling Casablanca. En op vrijdag 14 januari beginnen we het nieuwe jaar met Another kind of blue. Een voorstelling waarbij dans en technologie samenkomen. Héél bijzonder. We sluiten het seizoen in het Munttheater af op woensdag 11 mei met de uitgestelde besloten voorstelling van Sven Ratzke. Op donderdag 24 maart zijn we te gast bij theater De Maaspoort in Venlo. Hier bezoeken we de musical Titanic. Een rondleiding in het theater staat ook op de planning.

Verder hopen we ook onze bedrijfsbezoeken weer nieuw leven in te kunnen blazen. Kortom, heel veel moois om naar uit te kijken! Interesse om lid te worden van Cubis? Neem dan contact op via onze website.