Chris Verstappen. Foto: Nederweert24

Chris Verstappen heeft het voorzitterschap van Ondernemersvereniging Nederweert (OVN) overgenomen van Thijs Linsen, die het na 6 jaar tijd vond voor een nieuwe voorzitter.

Verstappen wil zijn kennis op velerlei gebied gaan inzetten bij de vele uitdagingen die de vereniging te wachten staan. OVN is blij dat ze een waardevolle vervanger hebben gevonden voor Linsen.

Alle kernen
OVN werd in 2015 opgericht. De vereniging richtte zich hoofdzakelijk op winkeliers in de Kerkstraat van Nederweert. Inmiddels is OVN uitgegroeid tot een belangenvereniging met leden uit alle kernen, uit diverse branches in het groot-, midden- en kleinbedrijf. OVN borduurt voort op vorige ondernemersverenigingen, omdat men toen – en nog steeds – overtuigd is van de kracht van verbinden.

OVN organiseert meerdere activiteiten in en om het centrum van Nederweert. Deze activiteiten zijn gericht op alle leeftijden, voor inwoners van Nederweert of bezoekers uit de regio. Leden uit alle kernen kunnen meedoen aan deze activiteiten. OVN heeft regelmatig overleg met de gemeente Nederweert en andere verenigingen en organisaties vanuit de gezamenlijke belangen van al haar leden. OVN houdt leden op de hoogte van actuele ontwikkelingen in en rondom het centrum van Nederweert. Het OVN treedt op als belangenbehartiger van haar leden.