Cryosol World

WEERT – CryoSol-World (CryoSol) is een toonaangevende en uiterst succesvolle ontwikkelaar op het gebied van technologie voor cryo-elektronenmicroscopie.  De onderneming is in maart 2018 opgericht door wetenschappers en ondernemers met een trackrecord op het gebied van cryo-EM.  Vanuit de onderzoeksfase gestart op de Brightlands Maastricht Health Campus zijn de activiteiten nu nog verdeeld over twee locaties, Eindhoven en Maastricht. 

Cryosol World heeft recent een langjarige huurovereenkomst gesloten voor het kantoorgebouw Schoutlaan 21 – Schepenlaan 18 te Weert. Beide gebouwen ( ca. 1.100 m² kantoorruimte + p.) worden op korte termijn in gebruik genomen.  Kolsteren Bedrijfshuisvesting heeft Cryosol World bij haar huisvestingsvraagstuk en huur van de ruimte geadviseerd. Dwars Makelaars uit Weert trad daarbij op namens de verhuurders, een collectief van particulieren.