NEDERWEERT – Attender Groen heeft PSO-Trede 3 en het PSO 30+ certificaat behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Dat betekent dat Attender Groen voldoet aan de eisen van PSO-Trede 3 én dat minimaal 30% van het personeelsbestand dat in dienst is bestaat uit personen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Attender Groen is een bedrijf met een diversiteit aan talenten. Het bedrijf is onlangs ontstaan door de samenvoeging van drie organisaties, en maakt als regionaal betrokken groenbedrijf, met vestigingen in Nederweert, Hoensbroek en Meerssen, deel uit van de Vebego Groenbedrijven in Nederland. Ondanks het feit dat Attender Groen zelf een jonge organisatie is, put zij uit ruim 150 jaar ervaring.

Groei
Vera Duijsings, HR Manager: “Attender Groen heeft aandacht voor groei; wij laten onze mensen, ons vakmanschap én onze klanten groeien door aandacht! We zijn trots op het behaalde PSO-certificaat, een waardering voor ons sociaal ondernemen. Met dit certificaat laten wij zien dat wij op duurzame wijze werk bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.”

Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Attender Groen op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Attender Groen op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen.