LIMBURG – Monique Princen (MKB-Limburg), Huub Narinx (LWV), Tys van Elk (LIOF), Rob van de Wiel (MECC Maastricht), en Maurice van der Linden (WijLimburg) gaan met elkaar in gesprek over de ontwikkelingen in de euregio. Welke kansen liggen er? Welke nieuwe producten, markten of businessmodellen voorspellen zij? En last but not least, welke adviezen geven zij aan (startende) ondernemers?

Wat zijn uw plannen voor 2021? Limburg Leads kijkt in ieder geval uit naar een succesvol jaar vol nieuwe kansen, uitdagingen en vooral veel positiviteit. Zo zijn wij achter de schermen al druk bezig met de voorbereidingen voor Limburg Leads, hét euregionale B2B evenement dat plaatsvindt op woensdag 16 en donderdag 17 juni in MECC Maastricht.

Uitnodiging
Daarnaast nodigen wij u uit voor de gratis webinar ‘Business in de euregio in 2021′ live vanuit de gloednieuwe studio van MECC Maastricht, op woensdag 13 januari van 13:30 uur tot 14:30 uur. Wij hebben een aantal experts geselecteerd die, samen met Sander Kleikers, vooruit blikken op een hopelijk weer succesvol 2021. Het jaar waarin we weer kunnen gaan ondernemen en elkaar weer kunnen ontmoeten. Want de wereld draait door en nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar op de voet. Ondanks of juist door corona.

Zorg dat u erbij bent en meld u aan voor de livestream op woensdag 13 januari 2021.