Keyportregio – De Corona crisis biedt vele uitdagingen. Dit vraagt om creatief ondernemerschap. Laat je in het Ondernemerslab inspireren tot nieuwe creatieve ideeën. Doe mee met deze onlinemeeting, dinsdag 24 november : 14.30 – 17.00 uur.

Informatie & Inschrijven

Samen met ondernemers en projectspecialisten gaan we aan de slag met deze vragen:

  1. Hoe kan ik de Corona crisis omdraaien tot een kans?
  2. Hoe laat ik mijn medewerkers stralen op de werkvloer?
  3. Hoe kom ik in contact met de talenten van morgen?
  4. Hoe kan ik mijn onderneming optimaliseren en automatiseren?
  5. Hoe verbeter ik mijn business model door circulair te ondernemen?
  6. Hoe kan ik (financiële) ondersteuning krijgen voor mijn projectidee?

Wat je volgende uitdaging ook is, in de Keyport regio krijg je het voor elkaar.

Bekroonde gastheer Kabisa
We zijn online te gast bij Kabisa. Softwarespecialist in high tech, e-commerce en logistiek. Een echte frontrunner, Gazelle Award winnaar en al vier jaar door NRC uitgeroepen tot “Beste werkgever”. Ondernemer Harm de Laat geeft een kijkje in de digitale ondernemerskeuken. Hij legt uit hoe in deze tijd software en IT ingezet worden als belangrijkste bron van inkomsten. Daarnaast deelt hij succesvolle kansen met E-commerce. Bekijk hier alvast de introductie van gastheer Kabisa.

Kennismaking met onze specialisten
Wil je na het Ondernemerslab een advies op maat? Maak dan een afspraak met onze business developers Loes, Renske of Ton. Ze komen graag bij jou langs. Een afspraak voor een ondernemerswandeling in de buitenlucht is ook mogelijk!


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie, Duurzaamheid en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.