Vrijdag 31 juli 2020 – Wertha Brewpub
Bassin 6, Weert

De zomereditie van Het Zakenblad rolt bijna van de persen. Eén van de artikelen gaat over de Wertha Brewpub. Op deze prachtige locatie aan het Bassin 6 in Weert vindt vrijdag 31 juli vanaf 17.30 uur de presentatie van het magazine plaats. Daar willen we u van harte voor uitnodigen!

Om ervoor te zorgen dat de netwerkmeeting veilig kan verlopen, treffen we verschillende maatregelen. Zo hanteren we onder meer een maximaal aantal deelnemers van honderd. We willen daarom graag dat u zich vooraf aanmeldt via onderstaand formulier.

Ik ben aanwezig

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Aantal personen (verplicht)

Bedrijfsnaam

Functie

Telefoon

Website

Opmerkingen

 

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.