Kempen Airport Budel Cranendonck

BUDEL – Op 8 juli brachten de gedeputeerde van de provincie Christophe van der Maat, directeur Eindhoven Airport Roel Hellemons, wethouder Frits van der Wiel en een afvaardiging van VNO-NCW en de gemeente Cranendonck een bezoek aan Kempen Airport in Budel. Zij werden ontvangen door de ondernemers Noud en Inge Fransen.

De ondernemers van Kempen Airport zijn met hun Masterplan volop in gesprek met verschillende partijen om de randvoorwaarden te bespreken voor een mogelijke baanverplaatsing.

Masterplan
Partijen als VNO-NCW, Brainport, Keyport, VOKA (Vlaams Netwerk van Ondernemingen), Air Service Liège en verschillende grote industriële bedrijven uit de regio staan achter het belang van een goede infrastructuur en bereikbaarheid voor de regio. De gemeente ondersteunt het Masterplan en ziet het belang voor het milieu en geluid in Budel-Dorplein als mede het economische – en mobiliteitsbelang voor de regio en voor de provincie.