Foto via website LIOF

MAASTRICHT – Samen met Growth Tribe organiseert LIOF 2 webinars rondom Growth Hacking, waarbij ze samen met jou kijken naar welke tools onmisbaar zijn om snel te kunnen reageren op de veranderende markt. Welke GROWTH-mindset hoort hierbij en hoe kun je het zogenaamde GROWS-model toepassen in jouw organisatie? Na afloop zul je overtuigd zijn dat je het moet doen en weet je dat je het zelf kunt doen!

Ondernemerschap verandert. Door de coronacrisis is deze verandering in een stroomversnelling gekomen. Bestaande verdienmodellen staan onder druk en ondernemers moeten snel schakelen. Niet alleen vanwege de bestaande impact van de coronacrisis maar ook met het oog op de toenemende druk voor wat betreft uitdagingen rondom maatschappelijke thema’s, zoals duurzaamheid.

Growth Hacking maakt het verschil
Growth Hacking sluit hierop aan. Growth Hacking is gericht op efficiënter en sneller groeien waarbij de basis ligt bij het snel kunnen aanpassen van je product marktcombinatie. Kennis van data is hierbij van grote waarde. Evenals het gebruik van de juiste marketingtools. En dat alles is veel makkelijker dan je denkt. Met de juiste kennis kun je als ondernemer zelf aan al deze wieltjes draaien.

Innovatie juist nu!
LIOF is er voor ondernemend en innovatief Limburg. En helpt ondernemers om juist nu te blijven innoveren. Dat zorgt voor groei, niet alleen voor jouw bedrijf maar ook binnen jouw sector. Daarom zijn zij een samenwerking aangegaan met een wereldspeler op het gebied van Growth Hacking: Growth Tribe. Zij weten nieuwe én bestaande organisaties snel en laagdrempelig om te buigen richting ‘het nieuwe denken en doen’.

Twee unieke webinars
Samen met Growth Tribe organiseert LIOF 2 webinars rondom Growth Hacking, waarbij ze samen met jou kijken naar welke tools onmisbaar zijn om snel te kunnen reageren op de veranderende markt. Welke GROWTH-mindset hoort hierbij en hoe kun je het zogenaamde GROWS-model toepassen in jouw organisatie? Na afloop zul je overtuigd zijn dat je het moet doen en weet je dat je het zelf kunt doen!

Via deze link vind je meer informatie over de spreker en inspirator Regan Kirk.

LIOF maakt het concreet
Wil je daarna daadwerkelijk aan de slag en je positie voor de toekomst versterken? Neem dan contact met ze op! Zij geven je advies en brengen je in contact met de juiste partij(en).

Inschrijven
Schakel nu al snel en schrijf je in voor deze webinars op 25 en 26 juni. Via de onderstaande buttons kun je je per webinar aanmelden. De webinars duren allebei van 09.30 uur tot 11.00 uur. De voertaal van de webinars is Engels.