Overweeg je om een reclamebord te maken voor jouw bedrijf? Een reclamebord is een sterke tool die je in kunt zetten als reclame-uiting om de zichtbaarheid van de onderneming te verbeteren. De impact ervan kun je vergroten door te kiezen voor duurzame materialen en een luxueuze uitstraling. In de basis is het vooral belangrijk dat je de focus legt op het kiezen van het juiste beeld dat jouw boodschap zal versterken. Wat zou je graag op het reclamebord willen plaatsen? En voor welke materialen en uitstraling kies je? Ontdek de handige tips om tot het mooiste resultaat te komen!

Handige vragen bij het ontwerpen van een mooi reclamebord
Een sterke reclame-uiting ontwikkelen in de vorm van een reclamebord, begint nog voordat je gaat ontwerpen aan de tekentafel. Handige vragen zorgen voor een efficiënter ontwikkelproces. Je kunt je onder andere afvragen wat het doel wordt van het reclamebord, welk beeld je zou willen communiceren en welke boodschap de klant mag oppakken na het bewonderen van het reclamebord. Welke doelgroep zal het reclamebord zien en hoe kan je het bord nog aantrekkelijker maken? Hoe werk je aan de kracht van herhaling waardoor je de (potentiële) klanten kunt bereiken én aan jouw bedrijf kunt binden? Hoe wil je jouw bedrijf op de kaart zetten? Deze vragen zijn relevant bij het ontwikkelen en ontwerpen van een reclamebord met een luxueuze uitstraling voor jouw bedrijf.

Welke stijl sluit aan bij jouw bedrijf?
Goed beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. Daarom is het extra belangrijk dat het reclamebord goed aansluit bij de huisstijl van het bedrijf. Kies je voor het logo of zou je graag meer willen plaatsen op het bord om de reclame-uiting nog beter te kunnen benutten? Je kunt er onder andere contactgegevens op communiceren of de slogan. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een grafisch element te plaatsen op het reclamebord of een sprekende foto; welke uitstraling sluit goed aan bij wat je voor ogen hebt? Een reclamebord bedrukken vergroot niet alleen de zichtbaarheid van jouw bedrijf, maar draagt ook bij aan de herhaling van jouw boodschap en de naamsbekendheid. Zodra je het ontwerp hebt gekozen, kan het kiezen van het juiste materiaal beginnen. Het materiaal en de kwaliteit ervan is bepalend voor de luxueuze uitstraling die jij in gedachten hebt.

Duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen voor een professionele uitstraling
Er zijn verschillende materialen voor reclameborden waar je uit kunt kiezen. Het materiaal is bepalend voor de uitstraling van het bord, maar het heeft ook invloed op de kwaliteit en duurzaamheid. Wil je duurzaam materiaal benutten met een luxueuze uitstraling, dan is een dibond print een goede optie. Dibond platen zijn niet alleen duurzaam, maar kunnen ook goed tegen uiteenlopende weersomstandigheden en vocht. Dit maakt een dibond paneel aantrekkelijk om in te zetten voor zowel binnen- als buitenplaatsen. Bovendien zijn deze platen kleurvast, waardoor je er ook op de langere termijn veel plezier door mag beleven. Via Reclameonline kan je dibond reclameborden ontwikkelen en bestellen, zodat de reclame-uiting de boodschap van jouw bedrijf mag versterken. Geniet van de professionele en aantrekkelijke uitstraling!