Relatiegeschenken zijn er in allerlei soorten en maten. Het is niet alleen een attent gebaar om een relatiegeschenk te geven, maar het levert zakelijk gezien ook veel op. Zo vergroot je bijvoorbeeld de zichtbaarheid van jouw bedrijf, wanneer je het geschenk laat aansluiten op jouw zakelijke missie, doelstellingen en visie. Bovendien werk je op een proactieve manier aan de relatie met klanten en je kunt het geschenk personaliseren met onder andere een passende boodschap én jouw logo. Natuurlijk kun je het zo duur maken als je zelf graag zou willen, maar wist je dat er ook genoeg betaalbare relatiegeschenken te personaliseren zijn?

Gezond én betaalbaar; bedruk waterflesjes voor jouw relaties
Een waterflesje is niet alleen ontzettend leuk om te geven, want het is tegelijkertijd een hartstikke functioneel cadeau! Veel werknemers ‘vergeten’ namelijk voldoende te drinken, waardoor zij te weinig vocht binnenkrijgen gedurende een werkdag. Een mooie waterfles is de perfecte reminder om water te drinken en je kunt de fles ook nog eens personaliseren met jouw boodschap. Waterflesjes met logo zijn ook betaalbare relatiegeschenken die het overwegen waard zijn om te laten maken. Je investeert niet alleen in de zichtbaarheid van jouw bedrijf, maar ook in de gezondheid van de klanten.

Een handig geschenk voor jouw klanten: een gepersonaliseerde USB
In de categorie ‘handige relatiegeschenken’ scoort een gepersonaliseerde USB zeer hoog. Een USB komt altijd van pas en zit standaard in de laptoptas. Je kunt een usb bedrukken voor een toegankelijk bedrag in verschillende oplages, waardoor je de kosten laag kunt houden. Een usb is te bestellen in verschillende formaten en vormen. Dit product leent zich uitstekend om te laten aansluiten bij de gekozen huisstijl. Plaats bijvoorbeeld het logo op de usb of kies ervoor om de unique selling point te communiceren. Een inspirerende boodschap maakt ook indruk!

Praktisch en onmisbaar: een pen
Een pen behoort tot de dagelijkse kantoorbenodigdheden, waardoor het een ideaal instrument vormt waar je jouw boodschap op kunt communiceren. Denk aan een logo of de missie van het bedrijf. Een pen wordt veel en vaak gebruikt; kiezen voor dit relatiegeschenk betekent een betaalbaar én praktisch cadeau voor jouw klanten.

Canvas tas bedrukken
De plastic tassen in winkels worden niet meer gratis weggegeven. Veel consumenten kiezen er daarom voor om een tasje van katoen mee te nemen, zodat zij niet elke keer tegen betaling een plastic tas moeten aanschaffen. Hier kun je als bedrijf slim op inspelen, door aantrekkelijke tassen van katoen te bedrukken met bijvoorbeeld jouw logo en een leuke quote erop. Deze tassen kan je als relatiegeschenk inzetten, maar ook op beurzen en events uitdelen. Kies voor een handig formaat en let op de kwaliteit, zodat het een duurzaam cadeau is waar jouw relaties lang plezier door mogen beleven.

Na regen komt zonneschijn!
Maar tijdens de regen is het natuurlijk ontzettend fijn om droog te blijven. Op welke manier kan dat beter dan met een gepersonaliseerde paraplu? Laat de paraplu’s bedrukken in de huisstijl en profiteer gedurende regenachtige dagen van extra zichtbaarheid. Je maakt niet alleen jouw klanten blij, maar ook collega’s! Paraplu’s zijn onmisbaar in Nederland en dat maakt dit relatiegeschenk tot een waardevol product.