SJG Weert

WEERT – Vanwege de te verwachten toestroom van coronapatiënten is het SJG ziekenhuis in Weert dringend op zoek naar verpleegkundigen en artsen (bij voorkeur BIG geregistreerd), verzorgende IG en helpenden die de komende periode inzetbaar zijn.

Ben jij als verpleegkundige, arts, verzorgende IG of helpende de komende periode beschikbaar?

Meld je dan aan via p&o-secretariaat@sjgweert.nl. Vermeld in je e-mail beknopt je opleiding, werkervaring, datum van BIG-registratie en beschikbaarheid. Voor aanvullende vragen kun je bovenstaand mailadres ook gebruiken.

Nadrukkelijk verzoeken wij mensen die niet voldoen aan bovenstaand profiel, om niet dit mailadres te gebruiken om hun diensten aan te bieden. Dit om te voorkomen dat deze mailbox overvol raakt.

Mochten wij op een ander moment andersoortige hulp nodig hebben, zullen wij dit bekendmaken.